Pooleldi tühjaks müüdud Seppälä töötajad elavad teadmatuses

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mis saab Seppäläst, keegi Viljandi poole pealt teadvat ei paista. Ainuke, mis on selge ega jää kellelgi märkamata, on see, et poes on rohkem ruumi ja vähem kaupa.
Mis saab Seppäläst, keegi Viljandi poole pealt teadvat ei paista. Ainuke, mis on selge ega jää kellelgi märkamata, on see, et poes on rohkem ruumi ja vähem kaupa. Foto: Marko Saarm

Viljandi Centrumis tegutsevas riietepoes Seppälä on juba mõnda aega kogu kaup 40 protsenti alla hinnatud ja pood on müüdud pooltühjaks. Personal viibib teadmatuses, mis edasi saama hakkab.

Kui ostjad uurivad müüjatelt, miks pood nii tühi on, vastavad nood, et ei tea midagi ja elavad päev või isegi tund korraga. Ajakirjandusega on Eesti töötajatel Soome poole pealt igasuguse suhtlemine ära keelatud ja sellest peetakse ka resoluutselt kinni.

Kuigi veel augusti lõpus lubas Seppäla tegevjuht Eveliina Melentjeff Soome ajakirjanduses, et teeb kõik, mis tema võimuses, et ettevõtet pankroti äärelt päästa, kuulutas Helsingi kohus selle 15. septembril siiski välja. Eestiski on juba mitu poodi suletud ning Viljandi esinduskaupluse uksed pandi eelmisel nädalal üheks päevaks kinni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles