Mulgi mees ja saarlane teevad smuutirevolutsiooni

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saarlase ja mulgi alustatud smuutitamine on läbi oskusliku turundamise jõudnud massidesse ning supertoite ostetakse rohkesti.
Saarlase ja mulgi alustatud smuutitamine on läbi oskusliku turundamise jõudnud massidesse ning supertoite ostetakse rohkesti. Foto: Tuulike Kivestu

​Kellele poleks öeldud «Ära võta tööd koju kaasa!» või siis «Ära mängi Hunt Kriimsilma oma üheksa ametiga!». Eestlane kipub aga ikka olema selline, kes puhkab ühest tööst, tehes teist. 

Nii oli ka Mulgimaa mehe Teet Torimiga, kes töötas mõne aasta eest Saku õlletehase müügijuhina. Temagi hakkas Hunt Kriimsilma mängima, kui sai Mainori kõrgkoolis õppides tuttavaks saarlase Sven Nuumiga. Nende esimene ühisprojekt oli söögikohtade portaal eleven.ee. 

«Tegime seda niimoodi põlve otsas pärast päevatööd ja see jooksis alati õhtul kuskil keskööni välja,» nentis Torim. «Niisugune asi küpsetab päris kiiresti läbi. Ja siis veel laps, naine ja sõbrad – kõik tahavad tähelepanu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles