Valitsev Eesti meister hoiab tulevikuplaanid saladuses

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janno Ligur tegi hooaja viimase võistluse juba kahe nädala eest ning praegu käib meeskonnas töö eelseisva võistlusaasta nimel. Pilt on tehtud septembris Riias peetud võistluse eel.
Janno Ligur tegi hooaja viimase võistluse juba kahe nädala eest ning praegu käib meeskonnas töö eelseisva võistlusaasta nimel. Pilt on tehtud septembris Riias peetud võistluse eel. Foto: Marko Leesi

Eesti rallikrossi valitseva Super1600 klassi meister Janno Ligur, kes sai tänavu Euroopa sarja koondtabelis oma karjääri kõrgeima koha, töötab juba tulevase hooaja nimel, ent jätab plaanid esilagu enda teada.

«Lahtisi otsi on palju ja enne, kui midagi veel päris selge pole, ma midagi välja hõigata ei soovi,» andis Karksi-Nuia autosportlane teda.

Tänavu Euroopa rallikrossi meistrivõistlustel karjääri parima tulemuse teinud Ligur nimetas hooaega edukaks, sest mullusest kaheksandast ja tunamullusest seitsmendast positsioonist sai sel aastal kuues. Kuuest tänavusest etapist jõudis ta neljas finaalsõitu ning kahel neist ka pjedestaalile. Septembris Riias ja kahe nädala eest Saksamaal oli ta finaalsõidus neljas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles