Moodsas baaris või kohvikus on igal esemel jutustada oma lugu

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neli aastat tagasi, kui Romaan oma uksed avas, oli Daisy Estami sõnul kohe plaan, et sealse interjööri loovad teise ringi asjad.
Neli aastat tagasi, kui Romaan oma uksed avas, oli Daisy Estami sõnul kohe plaan, et sealse interjööri loovad teise ringi asjad. Foto: Elmo Riig

​Kui varem võis kolme jalaga taburet või kulunud leentool mõne kliendi kulmu kergitama panna, siis nüüd on see pigem moodsa baari, klubi või restorani märk.

«Tänapäeval ollakse kohvikutega üha enam sina peal ning kohviku eesmärk pole enam ammu ainult toitu pakkuda, vaid ikkagi elamust tekitada,» tähendas Fellini kohviku juhataja Gea Melin. 

Tema sõnul pole Viljandis toidukohtade vahel sellist võistlemist, nagu on Tallinnas, kus uusi ja eriilmelisi kohti lisandub üksteise järel nagu seeni pärast vihma. Siin tehakse pigem koostööd. Elari Ennok ja Mati Tubli džässibaarist Jasm rääkisid, et näiteks Fellinist on inimesi pärast õhtusööki nende juurde live-esinemisele juhatatud ning nemad on hilisõhtustele külalistele soovitanud edasiminekuks Romaani või Mulksu. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles