Teise karikaetapi finaal kujunes lätlaste rassimiseks

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oleg Kartuzov
Oleg Kartuzov Foto: Erakogu

Sakala lauatenniseklubi karikasarja teisel, Vilpaki auhindadele mängitud etapil osalenud 110 mängijast 27 olid Lätist. Viljandlasi austas etapist osavõtuga ka Läti lauatenniseföderatsiooni peasekretär Ina Josepsone.


Esikohakohtumine viis vastamisi Oleg Kartuzovi ja Juri Silinši ning 4:0 võidu võttis Kartuzov. Kolmanda koha auhinna pälvis hiljuti Euroopa meistrivõistlustel Eesti naiskonna kaptenina kaasa teinud Tatjana Tšistjakova Aserist.



Teise etapi parima veterani auhinna viis endaga Pärnusse Enn Hallik, naismängija eripreemia sõitis aga Olga Kartuzovaga Lätti.



Tänavu 25. korda teoks saava Sakala karikasarja seni peetud kahe etapi järel hoiab liidripositsiooni Oleg Kartuzov, kelle kontole on ühe võidu ja ühe kolmanda kohaga kogunenud 399 punkti. Liidrist kümne punkti kaugusel on Pärnu klubi Vint-90 mängijad Enn Hallik ja Urmas King. Parima viljandlasena on Julia Kirpu kaheksandal kohal.



Sakala karikasarja kolmas etapp mängitakse 29. novembril Viljandi spordihoones ning siis selguvad lauatennisevarustuse tootja Joola auhinna saajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles