Helmen Kütt: otsuseid saab teha ainult rahakoti piires

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaaldemokraatide linnapeakandidaat Helmen Kütt oli Sakala peatoimetajale Hans Värele intervjuu andmise kohaks valitud Kondase keskuse rajamise ajal abilinnapea. Nüüd on sotsidel programmis uue kunstigalerii rajamine.
Sotsiaaldemokraatide linnapeakandidaat Helmen Kütt oli Sakala peatoimetajale Hans Värele intervjuu andmise kohaks valitud Kondase keskuse rajamise ajal abilinnapea. Nüüd on sotsidel programmis uue kunstigalerii rajamine. Foto: Elmo Riig

​Ehkki sotsiaaldemokraate peetakse vahel parteiks, kellele meeldib kulutada tulusid väga arvesse võtmata, näitab nende Viljandi valimisprogramm pigem vastupidist. Et sõna «teeme» on Keskerakond justkui patenteerinud, annavad pigem tooni väljendid «loome tingimused», «aktiviseerime» ja «kaasame».

Kaasamist on sotsid varemgi tähtsaks pidanud ning ka nüüd toob nende linnapeakandidaat Helmen Kütt mitmel korral välja, et kavatseb uurida ühes või teises küsimuses linlaste arvamust. 

Helmen Kütt, räägin teile alustuseks ühe loo. 1. septembri paiku tuli ühte Viljandimaa lasteaeda noormees kringliga. Andis selle üle, üks töötaja võttis vastu ja see söödi kolleegide keskis ära. Kui tekkis küsimus, kes kringli tõi, oli loogiline vastus, et sotsid. Pärast tuli välja, et hoopis Reformierakond. Mis värk teil selle kringliga on, et seda niivõrd sotsidega seostatakse? Kingitusi on ju tore teha, aga kas see ei jäta odava populaarsuse jahtimise muljet?

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles