Indrek Palu: linnarahvale võiks meeldida ujula ehitamise asemel see, kui bussid viiksid Karksisse ja Apja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seasaare teatris Sakala peatoimetajale Hans Värele intervjuu andnud Kogukondliku Viljandi esinumber Indrek Palu (vasakul) mängib lavastuses «Kivilombi kabaree» pearolli, kuid linnapeaossa ta ei kandideeri. Selle valimisliidu plaan on, et valimiste võidu korral tehakse linnapea leidmiseks avalik konkurss.
Seasaare teatris Sakala peatoimetajale Hans Värele intervjuu andnud Kogukondliku Viljandi esinumber Indrek Palu (vasakul) mängib lavastuses «Kivilombi kabaree» pearolli, kuid linnapeaossa ta ei kandideeri. Selle valimisliidu plaan on, et valimiste võidu korral tehakse linnapea leidmiseks avalik konkurss. Foto: Elmo Riig

Ehkki võrreldes teiste Viljandi esinumbritega on Indrek Palu vähem tuntud, pole rambivalguses seismine temale kui Seasaare näitemängu seltsis kaasa löövale mehele midagi enneolematut. Intervjuukski valib ta Seasaare teatri saali, kuhu on üles seatud «Kivilombi kabaree» dekoratsioonid. Palu mängib selles lavastuses peaosa.

Indrek Palu, kui vaatame kirja meie pea kohal, oleme kabarees, tegelikult aga Seasaare teatris. Poliitlaval olete te nendel kohalikel valimistel minu teada esimest korda. Kus on huvitavam, kas päris teatris või poliitteatris?

Mõlemad on huvitavad. Kui teatris sa juba tead, mis lõpus juhtub, siis praegu ei ole veel midagi selge ja see teeb asja natuke huvitavamaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles