Politsei palub hukkunu tuvastamiseks abi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vana käikudeta meestejalgratas oli valgeks värvitud raamiga.
Vana käikudeta meestejalgratas oli valgeks värvitud raamiga. Foto: Politsei

Läinud pühapäeval Viljandimaal Navesti jõe silla juures liiklusõnnetuses hukkunud jalgratturi isik on seniajani kindlaks tegemata ning politsei palub ratturi tuvastamiseks abi.

Jalgrattaga sõitnud mees kandis õnnetuse hetkel seljas punast triiksärki ning selle peal sinist roheliste ja lillade triipudega Puma dressipluusi. Jalas olid tal sinised teksapüksid laia valge punutud püksirihmaga.

Vana käikudeta meestejalgratas oli valgeks värvitud raamiga. Vasaku juhtraua küljes oli ümmargune rattapeegel, paremal jalgrattakell ning mõlemad käepidemed olid üle teibitud.

Politsei palub kõigil, kes teavad midagi kirjeldusele vastavast mehest, kirjeldatud jalgratta omanikust või nägid liiklusõnnetust pealt, teatada sellest telefonil 433 8910, 433 8911 või 110.

Liiklusõnnetus juhtus 24. aprillil Kõo vallas Imavere—Karksi-Nuia maantee 23. kilomeetril Navesti silla juures, kus põrkasid kokku sõiduauto Nissan Almera ja jalgrattur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles