«Mulgi sügispommil» püstitati maailmarekord

, võistluste korraldaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seenioride heitevõistlus «Mulgi sügispomm» peeti tänavu neljandat korda. Viljandi heiteväljakul oli kohalikele konkurentsi pakkumas sportlasi Harjumaalt, Tartust ja Valgast.
Seenioride heitevõistlus «Mulgi sügispomm» peeti tänavu neljandat korda. Viljandi heiteväljakul oli kohalikele konkurentsi pakkumas sportlasi Harjumaalt, Tartust ja Valgast. Foto: Erakogu

Laupäeval vaheldumisi päikeses ja vihmasajus peetud neljas veteranide vasara- ja raskusheite mõõduvõtt «Mulgi sügispomm» andis uue seenioride maailmarekordi: Hilja Bakhoff heitis N-90 vanuseklassis kahekilost vasarat 18 meetrit 81 sentimeetrit.

Seni kehtinud rekord 18.21 oli samuti tema heidetud. Selle tulemuse saavutas ta tänavu suvel Taanis Euroopa meistrivõistlustel.

«Mulgi sügispommil» selgitatakse paremad kahe ala, vasara- ja raskusheite tulemuste liitmisel. Heitevahendite raskus on ette antud vastavalt vanuseklassidele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles