Viljandis tähistatakse etnomuusikutest rääkiva saatesarja algust

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Raigo Pajula / Postimees

Tänavusel Viljandi pärimusmuusika lõikuspeol tähistatakse muu hulgas ETV2 uue etnomuusikutest rääkiva saatesarja "Pärimuzoon" algust.

Laupäeva õhtul näidatakse pärimusmuusika aidas sarja katkendeid ja kergitatakse saladuseloori, milliseid muusikuid teleekraanilt näha saab. Kohal on saate tegijad, režissöör Kertu Köösel, operaator Madis Reimund ja produtsent Kadi-Katarina Priske.

""Pärimuzoon" on värskelt valminud saatesari, kus ei puhuta ürikutelt tolmu ega silitata kinnastega museaale, vaid kohtutakse Eesti tuntud pärimusmuusikutega nende igapäevases keskkonnas, on selleks kas klassi- või prooviruum, tavaline tööpäev või hetked kontserdi eel ja pärast," on kirjeldanud Kadi-Katarina Priske.

Saatesarjas saavad televaatajatele lähedasemaks Sandra Vabarna, Eeva Talsi, Meisterjaan, Ramo Teder (Pastacas), Meelika Hainsoo ning paljud teised pärimusmuusikud ja ansamblid.

Esimene saade on ETV2 eetris 9. oktoobril kell 19.30. Sari on kaheksaosaline.

Kell 13.45 läbivalt parandatud. Esitlus on täna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles