Odav suhkur pani ostukorvi eest võitlema

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grossi toidupoe avamisel tekkis uudistajatest sissepääsukoridoris nii suur ummik, et oli oht lausa ostukorviga vastu pead saada.
Grossi toidupoe avamisel tekkis uudistajatest sissepääsukoridoris nii suur ummik, et oli oht lausa ostukorviga vastu pead saada. Foto: Elmo Riig

Eile hommikul avati Viljandi Mulgi Marketis aktsiaseltsile OG Elektra kuuluv kauplus Grossi Toidukaubad. Samal ajal kui rahvas pikas järjekorras väravate lahtitegemist ootas, saabus ettevõtte omanik Oleg Gross avamisele helikopteriga, maandudes keskuse katusel.

Uudishimulikumad ostjad olid Mulgi Marketisse kogunenud juba paarkümmend minutit enne avamist. Osa neist seisis järjekorras, et poe kliendi­kaar­ti teha.

Ligi kümme minutit enne avamist keskusesse jõudnud Erna Võrno märkis, et tuli lihtsalt uut kauplust uudistama. «Ma teadsin, et siin on hullumaja, aga uudishimu on suurem. Vaatan, mis siin toimub. Viljandis pole ammu midagi sellist naljakat olnud,» lausus ta. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles