Pühapäeval saab stardi 62. linnajooks

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läinud aastal võitis linnajooksu Tiidrek Nurme, kes on registreerimiskeskkonna kaudu teada andnud soovist pühapäeval startida.
Läinud aastal võitis linnajooksu Tiidrek Nurme, kes on registreerimiskeskkonna kaudu teada andnud soovist pühapäeval startida. Foto: Elmo Riig

Pühapäeval asetleidvale 62. Viljandi linnajooksule oli eile ennelõunaks registreerunud veidi alla 400 osaleja ning nimistusse on kantud ka mullune võitja Tiidrek Nurme ja tema keenialasest treeningukaaslane Ibrahim Mukunga Wachira.

Eelregistreerimine väärika ajalooga jooksuvõistlusele lõppes kolmapäeva südaöösel. Veebiportaali sportos.eu andmetel kasutas elektroonilist registreerumise võimalust 359 inimest. Neist 258 panid end kirja 10,4-kilomeetrisele põhidistantsile, 39 viiekilomeetrisele rahvajooksule ja 62 kepikõnnile. Otsustamise viimasele hetkele jätnud saavad end Viljandi sügisesele jooksupeole registreerida võistluspäeval kella 9–11.30 spordihoones.

Linnajooksu põhidistantsi start antakse 8. oktoobril kell 12 Vaksali tänavalt spordihoone eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles