Tulevikutegijad rebisid sangarit meenutades kangi

, võistluse peakorraldaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tütarlaste võistluskaalus alla 44 kg teenis Mõisaküla tüdruk Iti Marii Varik teise koha. Esikoha saavutas selles arvestuses Kaisa Kivirand Järvamaalt ning kolmas oli lätlanna Sintija Freiberga.
Tütarlaste võistluskaalus alla 44 kg teenis Mõisaküla tüdruk Iti Marii Varik teise koha. Esikoha saavutas selles arvestuses Kaisa Kivirand Järvamaalt ning kolmas oli lätlanna Sintija Freiberga. Foto: Enn Raieste

Amsterdami olümpiamängudel hõbeda ja Berliini olümpiamängude pronksi võitnud Arnold Luhaääre 25. mälestusvõistlustel tõstmises läinud laupäeval Mõisakülas näitasid parimaid tulemusi Tartumaa esindajad.

Eesti spordi suurkuju juubelimälestusvõistlustel osales peale Viljandi- ja Tartumaa tõstjate ka võistlejad Järva- ja Pärnumaalt ning Läti spordikoolidest Balvist ja Saldusest. Mõõduvõtt oli 17-aastastele ja noorematele raskejõustiklastele.

Päeva parima tulemuse tegi poiste kehakaalus +85 kg Tartu sportlane Robert Põld­oja, kes rebis 106 ja tõukas 137 kg. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles