Valitsuse esindaja: maavanem käitus allkirja andmata jättes õigesti

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maavanem Erich Palm teatas nädal tagasi Cantervilla lossis, et tema oodatud allkirja dokumendile ei pane.
Maavanem Erich Palm teatas nädal tagasi Cantervilla lossis, et tema oodatud allkirja dokumendile ei pane. Foto: Alar Sadam

Rahandusministeeriumi teatel käitus Viljandi maavanem õigesti, kui keeldus nädal tagasi allkirjastamast maakonna ühistranspordikeskuse asutamise dokumenti, sest see ei vastanud valitsuse otsusele.

«Maavanemal oli volitus allkirjastada dokumendid, mis vastavad valitsuse otsuse sõnastusele. Seega käitus maavanem õigesti ehk vastavalt sellele volitusele,» teatas rahandusministeeriumi avalike suhete esindaja Karel Hanni.

Eelmisel neljapäeval sõitsid Viljandimaa valdade ja linnade juhid ning maavanem Otepää külje alla Cantervilla lossi, kus omavalitsuste liidu vanemate kogu viimase koosoleku järel oli kavas pidulikult allkirjastada mittetulundusühingu Viljandimaa Ühistranspordikeskus asutamisdokumendid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles