Omnibuss viib Narva koske vaatama

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Looduse Omnibuss korraldab pühapäeval Viljandist bussireisi Narva, kus saab vaadata koske ja loodusfoto võistluse pilte.

Kui seni on Looduse Omnibuss startinud enamasti Tallinnast, Tartust ja Pärnust, siis 1. mail läheb üks buss teele ka Viljandist.

Omnibussi eestvedaja Jaan Riisi sõnul on tegemist ühekordse ettevõtmisega, mis ei tähenda, et Omnibuss pidevalt Viljandist väljuma hakkab. Samas on võimalik, et väljasõite tuleb veelgi, kui asjaolud on selleks sobivad.

Jaan Riisi ütlemist mööda on Narva kosk praegu erakordselt võimas ning seda tasub vaadata. Retke juhendavad Tõnis Saadre, Kalle Suuroja ja Enn Käiss.

Pärast veemängu imetlemist saavad huvilised jälgida «Looduse aasta foto» võistluse piltide demonstratsiooni, mis algab kell 17 Jõhvi kontserdimajas. Seda kommenteerivad võistluse žürii esimees Rein Maran ja komisjoni liige Tiit Pääsuke.

Fotode taustaks loob helipilte multiinstrumentalist Peter Chilvers Inglismaalt koos ansambliga UMA. Laulab Mari Kalkun. Õhtut juhib Rohke Debelakk.

Buss väljub Viljandi maavalitsuse eest kell 10, tagasi Viljandis ollakse kell 22. Retk on tasuline ja sellele on vaja varem registreeruda.

Lähemat infot saab e-posti­aadressil info@looduseomnibuss.ee ning internetileheküljelt www.looduseomnibuss.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles