Papli tänaval sadas nädal aega viljatolmu

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
See auto on Papli tänaval seisnud terve möödunud nädala ning isegi kõvasti pestes on sellele kogunenud kuivanud mustust keeruline maha saada.
See auto on Papli tänaval seisnud terve möödunud nädala ning isegi kõvasti pestes on sellele kogunenud kuivanud mustust keeruline maha saada. Foto: Marko Saarm

Möödunud nädalal sadas Viljandis Papli tänaval lisaks vihmale sõklapuru. Viljatolmu alla mattusid nii autod kui majad ja see teeb kohalikele elanikele muret, sest peent tolmu on tülikas puhastada.

Tänavat täitnud sõklapuru lendles Scandagra söödatehasest, mis on Papli elanikele naabriks. Papli tänava elanik Astrid Kuusik märkis, et tolm ja sõklapuru hakkas tehastest tulema ülemöödunud nädalavahetusel.

«Kui tööle läksin, oli selline tunne, nagu oleksin autoga lehmalaudast tulnud. Auto oli nii määrdunud, muidugi kõik ümbrus ja maja ka,» rääkis Kuusik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles