Õpilasfirma kogub CD-sid, et neile uus elu anda

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õpilasfirma Säud valmistab mosaiiktehnikas ilunõusid ja vajab selleks palju laserplaate. Pildil on firma tegevjuht ja tootja Liisa-Maria Sülla esimese katsetusega.
Õpilasfirma Säud valmistab mosaiiktehnikas ilunõusid ja vajab selleks palju laserplaate. Pildil on firma tegevjuht ja tootja Liisa-Maria Sülla esimese katsetusega. Foto: Merlin Kuld

​Sügisega algas taas õpilasfirmade hooaeg. Äsja tegevust alustanud Viljandi gümnaasiumi õpilasfirma Säud ootab lahkeid inimesi laserplaate annetama, et need taldrikutele kleepida.

Õpilasfirma Säud nimi tuleneb sõnadest «sädelevad nõud», mida selle neli liiget vanu nõusid ning CD-sid ja DVD-sid kasutades valmistavad. 

Säudi tegevjuht Liisa-Maria Sülla märkis, et ettevõte keskendub taaskasutusele. «Tahaksime inimeste elu lihtsamaks teha. Kui on üle nõusid või plaate, võib need meile tuua, et saaksime neile uue elu anda.» 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles