Tuleviku mehed korrastasid võistluspaika

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeval askeldasid Viljandi staadioni kunstmuruväljakul Tuleviku jalgpalliklubi mehed, korrastades oma võistluspaika.
Kolmapäeval askeldasid Viljandi staadioni kunstmuruväljakul Tuleviku jalgpalliklubi mehed, korrastades oma võistluspaika. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kolmapäeval askeldasid Viljandi staadioni kunstmuruväljakul Tuleviku jalgpalliklubi mehed, korrastades oma võistluspaika.


Jalgpalliklubi Tulevik eestvedaja ja mängiva treeneri Raiko Mutle sõnul puhastasid klubi liikmed staadioni ümbrust ning parandasid talvel maha vajunud aeda kunstmuruväljaku ääres.

«Meil on 50 tugevat meest — miks mitte anda oma panus, seda enam et me ise mängime ju sellel väljakul,» kõneles klubi juht. Tema sõnul olid koristustalgud plaanis tuleval nädalal, et aga pühapäeval on järve äärde suurjooksule oodata palju külalisi, otsustati tööga algust teha veidi varem.

«Staadioni teepoolse külje piirdevõrgu jõudsime üles tõsta,» lausus Mutle ning lisas, et samasuguseid hoogtööpäevi on plaanis veel, et pooleli jäänud tegemised lõpuni viia. «Tööpuudust karta pole,» sõnas ta.

Viljandi staadioni haldava munitsipaalasutuse Viljandi Spordikeskus juhataja Mati Jürisson ütles, et enamik kunstmuruväljaku piirdevõrgust vajus maha talvel suure lume raskuse all. «Paaris kohas said kannatada ka aiapostid, kui traktor väljakut lumest puhastas,» täpsustas ta.

Spordikeskuse juhataja kiitis Tuleviku meeste ettevõtlikkust ja avaldas lootust, et väljaku piire saab täielikult püsti tuleval nädalal.

«Tulevik on meid abistanud varemgi, näiteks puhastasid klubi noormängijad kevadel staadioni muruväljakut,» kõneles Jürisson. «Jalgpalluritega on meeldiv ja vastastikune koostöö kestnud juba aastaid.»

Juba neljapäeva õhtul leiadis veidi puhtama ilme saanud kunstmuruväljak rakendust: Eesti meistrivõistluste teises liigas kohtunud Tulevik ja Viljandi JK Kotkad lahkusid staadionilt 1:1 viigiga..
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles