Abipolitsei täiendas väntajate varustust

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Öösõidu lõppedes särasid Karksi-Nuia keskplatsil tuled igal jalgrattal. Seaduse järgi peab sel sõiduvahendil olema pimedas liikudes ees valge ja taga punane tuli.
Öösõidu lõppedes särasid Karksi-Nuia keskplatsil tuled igal jalgrattal. Seaduse järgi peab sel sõiduvahendil olema pimedas liikudes ees valge ja taga punane tuli. Foto: Martin Sarv

Üleeile õhtul tähistas üle poolesaja jalgratturi Euroopa spordinädalat, sõites pimedatel Karksi-Nuia tänavatel. Neid turvanud abipolitseinik kiitis ratturite pimedavarustust, kuid tähendas retke lõppedes, et mõnel jalgrattal tasub tagumine helkur ümber vahetada.

«Ühel rattal oli järelkäru, kus laps sees istus, ja too sõitja oli täiesti hämmingus, et tema kaks punast helkurit ei helkinud,» rääkis sõitu turvanud abipolitseinik Viktoria Kopp. Ta lisas, et punased tagahelkurid ei helkinud mõnel teiselgi rattal.

«Ma arvan, et nad on vanaks jäänud, sest kui lähemalt vaadata, siis nad on tuhmid,» lausus ta. «Uuematel ratastel nad helgivad, aga need, mis on juba mõni aasta kasutuses olnud, on tuhmunud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles