Pillilaager täitus kiiresti

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Projektijuht Margit Kuhi
Projektijuht Margit Kuhi Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Noorte muusikute tung  21.—28. juulini Kõpu mõisas tegutsevasse XV Eesti Etno õppelaagrisse oli nii suur, et kohad said täis juba paari päeva eest. Laagrit korraldav August Pulsti õpistu jätkab siiski huviliste kirjapanemist juhuks, kui mõni varem registreerunu peaks kohast loobuma.

Projektijuht Margit Kuhi rääkis, et korraldajad olid varasematel aastatel harjunud registreerimisnimekirjale joont alla tõmbama varasuvel.

«Paistab, et Eesti Etnos osalemisest on kujunenud väärtuslik kogemus, mille võrra ihkab rikkamaks saada suurem osa pärimusmuusikahuvilisi eesti noori,» lausus Kuhi. «Meil on sellest mõistagi suur rõõm, sest nii võime kindlad olla, et eelmised 14 aastat on aetud õiget asja.»

Nagu mitmel varasemal aastal, leiab ka tänavune laager aset Kõpu mõisas. Nädala vältel saab laagris kokku enam kui 60 musikaal­set inimest vanuses 16—30 aastat. Kõige krooniks annavad õppurid ühiskontserdi Viljandi pärimusmuusika festivalil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles