Tippkohtumine pakub politseile tööd ka piiril

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi politseijaoskonna välijuht Ülar Saar ootas eile Lilli endise piiripunkti juures Lätist saabuvaid sõidukeid. Ta kiitis patrullimiseks sobivat ilusat ilma.
Viljandi politseijaoskonna välijuht Ülar Saar ootas eile Lilli endise piiripunkti juures Lätist saabuvaid sõidukeid. Ta kiitis patrullimiseks sobivat ilusat ilma. Foto: Marko Saarm

Lätist pärit Iveta Linnal polnud eile vajadust Eestis sõita kaugemale kui paarkümmend meetrit, kui Eesti politsei ta kinni pidas.

Viljandi politseijaoskonna välijuht, eile eelviimast päeva enne pensionipõlve tööl olnud Ülar Saar andis Lilli endises piiripunktis Iveta Linnale peatumismärguande, kui too oli just Eesti poolele jõudnud.

Linna ütles ajakirjanikule, et tal polnud aimugi, miks Eesti politseinik ta peatas. Nüüd sai ta teada, et põhjuseks on Tallinnas peetav tippkohtumine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles