Spordibaas avab uudishimulikele uksed ja aitab vee peale

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordikooli aerutajate treener Peeter Becker koos selle ala kohaliku aktiiviga ootab kõiki huvilisi homme Männimäe spordibaasi, kus tutvustatakse sõiduvahendeid ja treenimisvõimalusi ning pakutakse imelisi vaateid. Teisipäeval aga saatis ta oma õpilasi riburada pidi järvele harjutama. Teiste seas sai treenerilt hoo sisse Berit Sarap.
Viljandi spordikooli aerutajate treener Peeter Becker koos selle ala kohaliku aktiiviga ootab kõiki huvilisi homme Männimäe spordibaasi, kus tutvustatakse sõiduvahendeid ja treenimisvõimalusi ning pakutakse imelisi vaateid. Teisipäeval aga saatis ta oma õpilasi riburada pidi järvele harjutama. Teiste seas sai treenerilt hoo sisse Berit Sarap. Foto: Madis Luik

​Viljandi spordikooli aerutajatel on võistlused selleks hooajaks seljataga ja treener Peeter Beckeri ütlemist mööda teevad noored järvel treeninguid viimast nädalat. Homme ootavad aerutajad aga kõiki huvilisi treeningubaasi uudistama, erinevaid aluseid proovima ja järvelt avanevaid vaateid nautima.

Teisipäeva pärastlõunal käis Männimäel aerutamisbaasis tavaline töö: teist hooaega noori viljandlasi juhendav endine tippsportlane Peeter Becker saatis üksteise järel treeningule saabuvaid noori veele ise paadisillal seistes ja vestluse ajal pingsalt nende tegemisi jälgides, valmis vajaduse korral iga hetk kaatri mootorit käivitama.

«Suve alguses oli veest väljatõmbamist päris kõvasti, nüüd on seda tööd vähem,» lausus ta. «Algajatega ju ikka juhtub, et minnakse ümber, ja pole suurt vahet, kas vesi on suplussoe või mitte – esimestel kordadel on kerge šokk kõigil.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles