Segane laenulugu takistas jäähalli ostmise plaani jõudmist volikokku

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehkki eelnõu oli valmis, lükkas volikogu edasi jäähalli väljaostmise idee ja selle ühendamise mõtte kõrvalasuva punastest tellistest hoonega. Nüüd peab plaani hakkama arutama oktoobris valitav uus volikogu koosseis.
Ehkki eelnõu oli valmis, lükkas volikogu edasi jäähalli väljaostmise idee ja selle ühendamise mõtte kõrvalasuva punastest tellistest hoonega. Nüüd peab plaani hakkama arutama oktoobris valitav uus volikogu koosseis. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eelmisel neljapäeval pidi Viljandi linnavolikogu oma istungil otsustama, kas lubada linnal jäähalli haldav osaühing Viljandi Jääkaru ära osta või mitte. Volikogu ette see eelnõu aga ei jõudnudki.

Nimelt valmis linnavalitsusel septembris eelnõu, mille kohaselt tuleks linnal leida juhul, kui jääspordikeskuse projekt saab poolteist miljonit eurotoetust, 174 000 eurot oma kassast, et osta ära osaühing Viljandi Jääkaru ja võtta halli juhtimine oma kätesse. Müügist oli huvitatud ka Viljandi Jääkaru juhatuse liige Illimar Toom, kes ütles, et tema põhihuvi on tegelda tootmisega ja selle kõrvalt pole mahti jäähalli panustada.

Kõigepealt hindas linnavalitsuse koostatud eelnõu majanduskomisjon, kes seda heaks ei kiitnud. Edasi liikus see eelarve- ja arengukomisjoni kätte, kes juhtis samuti tähelepanu puudustele ja leidis, et nende tõttu ei tasu otsuse tegemisega kiirustada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles