Kõpu vald jõuab enne kadumist veel laenu võtta

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõpu külastuskeskuses on infopunkt, kord kuus koguneb seal kohalik volikogu ning aeg-ajalt korraldab tunde Tipu looduskool, aga suures osas on maja tühi. Nüüd tahaks volikogu võtta laenu, et lõpetada keskuse teisel korrusel ehitus.
Kõpu külastuskeskuses on infopunkt, kord kuus koguneb seal kohalik volikogu ning aeg-ajalt korraldab tunde Tipu looduskool, aga suures osas on maja tühi. Nüüd tahaks volikogu võtta laenu, et lõpetada keskuse teisel korrusel ehitus. Foto: Marko Saarm / Sakala

Nagu paljud sügisel kaduvad vallad kavatseb pisike Kõpu pangast viimasel hetkel suure summa laenu küsida. Pole võimatu, et laenuvõtjad saavad otsustada intressi suuruse, aga mitte raha kasutamise üle.

Kõpu vallajuhtide otsusega võetakse pangast laenu kuni 220 000 eurot. Sellest suurim osa peaks minema Seruküla bussiringi kruusatee parandamiseks, teine jagu hooldekodu remontimiseks ning ülejäänu eest ehitataks Kõpu külastuskeskuse teine korrus ja apteegimajja ahi.

Siim Avi.
Siim Avi. Foto: Marko Saarm / Sakala
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles