Jakobsoni kool tähistab juubelit üle aasta vältava peoga

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Jakobsoni kooli direktor Tiit Kurvits koos õpilastega koolimaja ees, mis tähistab järgmisel aastal 110. aastapäeva.
Viljandi Jakobsoni kooli direktor Tiit Kurvits koos õpilastega koolimaja ees, mis tähistab järgmisel aastal 110. aastapäeva. Foto: Marko Saarm

​Olgugi et Viljandi Jakobsoni koolil täitub 110. aastapäev järgmisel aastal, algavad kogu aasta vältavad pidustused ühes põneva kavaga juba sel nädalal. Lisaks õpilastele saavad aastasest sünnipäevapeost osa vilistlased, kellele see kulmineerub kokkutulekuga.

Sünnipäevapidustuste kava on sama mitmekesine nagu kooliperegi: tegevustesse kaasatakse õpilased, õpetajad, vilistlased ja inimesed väljastpoolt kooli. Vilistlased käivad aasta jooksul koolis ka tunde andmas. 

«Nad räägivad oma erialast: pangatöötaja ettevõtlusest ja kunstnik oma projektidest,» selgitas kooli kroonik Virve Kikas. «Näiteks on Jaan Tätte lubanud tulla tundi andma.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles