Pühapäeval on suurjooks ümber Viljandi järve

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna keskööl lõpeb 82. ümber Viljandi järve jooksule registreerumise teine voor, mis tähendab viimast võimalust panna end kirja internetikeskkonna kaudu. Homme on osavõtutasu juba veidi suurem.

Täna saab end 1. mail peetavale jooksuüritusele registreerida internetikeskkonnas sportinfo.ee ja spordihoones Viljandimaa spordiliidu kontoris. Homsest peale on seda võimalik teha vaid tööajal Viljandis Vaksali tänav 4 asuvas spordiliidus.

Viimane võimalus end registreerida on võistluspäeval kella 9—11 järve ääres stardiväljaku kõrval asuvas telgis.

Täna maksab ümber Viljandi järve jooksul osalemine täiskasvanutel kümme eurot, noortel (1993. aastal ja hiljem sündinud) ning 1951. aastal ja varem sündinutel on tasu kuus eurot. Homme vanusest tulenev hinnavahe kaob: eelviimase võimaluse kasutajatel tuleb registreerumise eest maksta 13 eurot ning neil, kes jätavad kirjapaneku võistluspäevale, juba 15.

Suurjooksu kavva kuuluval seitsmendal energiakõnnil osaleda soovijatel läheb 30. aprillini registreerumine maksma kuus ning võistluspäeval kümme eurot.

1. mail töötab registratuur kella 9—11 linnastaadioni kõrval rannas. Sealsamas väljastatakse ka võistlusnumbreid, ent võimaluse korral on mõistlik võtta stardimaterjal välja päev varem. Laupäeval, 30. aprillil väljastatakse numbreid kella 12—18 Viljandi spordihoone fuajees.

Eile ennelõunaks oli end pühapäeval peetavale 82. ümber Viljandi järve jooksule kirja pannud 2472 inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles