Ratturitel trehvas kodurajal päikesega

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

​Viljandi rattaklubi mehed tabasid Soudal Eesti cyclocross’i karikasarja avaetappi, Viljandi sügiskrossi pikalt ette planeerides kümnesse: nad leidsid viimaste nädalate vihmaste ilmade vahelt üles suurepärase päikselise päeva ning see meelitas kohale üle kahesaja osaleja.

Kui korraldajatele naeratas läinud pühapäeval õnn, siis ratturid pidid hea tulemuse nimel ikka kõva sõitu tegema. Viljandi rattaklubi treeneri Marek Johansoni sõnul saavutasid meie sportlased kodurajal aga uhkeid tulemusi. Noorimate, alla 12-aastaste poiste sõidus teenis esikoha Henri Valmsen, klassis M-16 oli võidukas Henri Treimuth ja klassis U-23 Kristjan Johanson. M-16 klassis oli Toomas Vool kolmas.

Meeste eliitklassi, juunioride ja U-23 klassi ühisel mõõduvõtul vedas enamiku distantsist sõitjate rivi viljandlane Kristjan Johanson, ent lõpu eel pidi ta endast mööda lubama kogenud elvalase Caspar Austa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles