Männimäe külalistemaja saab lõpuks tööle hakata

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rait Sulg Männimäe külalistemaja ees.
Rait Sulg Männimäe külalistemaja ees. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linnajuhid andsid eile kasutusloa Männimäe külalistemajale, kus on 22 kahele inimesele mõeldud numbrituba ning paari nädala pärast alustab tööd söögikoht.


Kui kaks aastat tagasi avati aadressil Riia maantee 52f asuvas hoones bowlingusaal, siis nüüd said lõplikult valmis ka numbritoad ja 150 inimest mahutav söögiruum.

«Toad on juba külastajatele avatud,» kinnitas Männimäe külalistemaja juhtiv Rait Sulg. «Toitlustuskoha tahame avada novembri alguses.»

Ühe toa eest küsitakse külalistemajas ööpäevas 700 krooni ning soovijaid neile Sule väitel jätkub.

Söögikohta on külalistemaja tööle palganud varem Koidu seltsimajas tegutsenud Melissi kohviku kollektiivi ning tulevikus tahetakse Männimäe söögikohast kujundada kunagisele Melissile sarnanev söökla. «Lõuna ajal tahame pakkuda kiireid ja odavaid lõunasööke,» lisas Sulg.

Männimäe külalistemaja kompleksi kuulub lisaks äsja valminud peahoonele ka väiksem numbritubadega maja ning suur saunahoone koos seminariruumiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles