Orule terendab seikluspark

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Plaanitavat seiklusparki saab eestvedaja Mait Leemeti sõnul mingil määral võrrelda Otepää seikluspargiga (pildil), kuid Viljandisse tahetakse rajada kolm korda rohkem atraktsioone.
Plaanitavat seiklusparki saab eestvedaja Mait Leemeti sõnul mingil määral võrrelda Otepää seikluspargiga (pildil), kuid Viljandisse tahetakse rajada kolm korda rohkem atraktsioone. Foto: Kristjan Teedema

Põlised viljandlased soovivad Uueveski orgu rajada seikluspargi ja ehkki nad on nõus tegema seda erakapitaliga, seisab ettevõtmine bürokraatia taga.

Üks seikluspargi rajamise idee väljakäijatest Mait Leemet rääkis, et mõttelend sai alguse praeguse sõbra ja koostööpartneri telefonikõnest ning hiljem arutati asja vanade eestlaste kombel saunalaval.

Uueveski oru valisid nad välja seetõttu, et atraktiivseid kohti pole Viljandis väga palju. «Lossimägede kandis on kindlasti palju piiranguid ja ma ei ole kindel, et sinna seikluspargi moodi rajatis sobiks,» rääkis Leemet. «Uueveski orgu sobib see justkui rusikas silmaauku.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles