Tulevik korraldab perepäeva

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõigi perepäevaliste ja meistriliiga mängu publiku vahel läheb loosi Viljandi Tuleviku kasvandiku, rahvuskoondislase ja Hollandi kõrgliiga mängija Karol Metsa rahvuskoondise särk.
Kõigi perepäevaliste ja meistriliiga mängu publiku vahel läheb loosi Viljandi Tuleviku kasvandiku, rahvuskoondislase ja Hollandi kõrgliiga mängija Karol Metsa rahvuskoondise särk. Foto: Marek Tiits

Homme kell 13.30 leiab linnastaadionil aset Viljandi Tuleviku jalgpalliklubi traditsiooniline perepäev.

Et armastatud ja oodatud klubiürituse lahutamatuks osaks on alati olnud sportlik ajaviide, seejuures mitte tingimata jalgpall, on ka sel korral kõigile klubilistele välja mõeldud ligikaudu tunniajane sportlik katsumus. Viljandi gümnaasiumi kehalise kasvatuse õpetaja, kogenud orienteeruja Kaarel Kallas on koostanud kõigile jõukohase orienteerumistrassi, mis läbib Viljandi vanalinna. Nii võib laupäeva pärastlõunal näha vanalinnas Viljandi Tuleviku värvidesse riietatud emasid, isasid ja lapsi, kes otsivad kontrollpunkte.

Pärast orienteerumisvõistlust kogunetakse taas linnastaadionile, kus perepäevalistele pakutakse kuuma suppi ja meelelahutust. Perepäeva lõpetab kell 16 algav Premium-liiga kohtumine Viljandi Tuleviku ja Tallinna FCI vahel. Mängu poolajapausil loositakse kõigi perepäevaliste ja publiku vahel välja Viljandi Tuleviku kasvandiku, rahvuskoondislase ja Hollandi kõrgliiga mängija Karol Metsa särk, mida ta kandis möödunud pühapäeval, kui Eesti alistas Tallinnas valiksarja kohtumises Küprose 1:0.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles