Ostjad tegid Rimi võist tühjaks

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäeva lõuna ajal oli Rimi kaupluse võilett tavalisest võist täiesti tühi. Paar tundi hiljem oli värske kaup tulnud ja või laoti jälle ostmiseks välja.
Neljapäeva lõuna ajal oli Rimi kaupluse võilett tavalisest võist täiesti tühi. Paar tundi hiljem oli värske kaup tulnud ja või laoti jälle ostmiseks välja. Foto: Marko Suurmägi

Keskpäevane jalutuskäik kolmes Viljandi kesklinna toidupoes näitas, et võilettidel on tühje kohti kõigil kauplejatel, aga kõige tühjem oli Uku keskuses asuv Rimi pood, kus polnud ühtegi tavalist kodumaist võipakki.

Letil oli küll Saaremaa maitsevõisid, kuid naturaalset võid sel hetkel, kui ajakirjanik poodi sattus, saada ei olnud. «Võid ostetakse praegu tõepoolest palju,» tunnistas Rimi avalike suhete juht Katrin Bats. Tema sõnul olid kolmapäeval Viljandi mini-Rimi avamisel inimesed võid ostnud lausa korvide kaupa. «Tõesti ei kujuta ette, miks selline ostupaanika on tekkinud,» tunnistas Bats.

Piimatööstused saadavad praegu poodidesse rohkem võid kui aasta tagasi, kuid sellest ei jätku ikkagi. Rimi on viimasel nädalal müünud kümme protsenti rohkem võid kui aasta tagasi. «Aga me ei tea, milline oleks see müük siis, kui või ei saaks riiulilt otsa,» tunnistas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles