Võõrustajad olid seekord äärmiselt lahked

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval peeti Puiatus Eesti noorte vibulaskmise meistrivõistlusi. Pühapäeval olid sealsamas Puiatu karikavõistlused, mille käigus selgusid ka tänavused maakonna meistrid.
Laupäeval peeti Puiatus Eesti noorte vibulaskmise meistrivõistlusi. Pühapäeval olid sealsamas Puiatu karikavõistlused, mille käigus selgusid ka tänavused maakonna meistrid. Foto: Madis Luik

​Läinud laupäeval Puiatus peetud Eesti noorte vibulaskmise meistrivõistlustel andsid Viljandimaa sportlased külalistele silmad ette: nad olid nii lahked, et lubasid kehva ilmaga võistlusväljakule tulnud kaugema kandi rahval suure osa tiitleid endaga kaasa viia.

Viljandi spordikooli vibulaskmise treener Aune Varik tõdes, et viisakuse ja külalislahkusega pole spordiväljakul siiski suurt midagi peale hakata ja niiviisi kaugele ei jõua.

Vibuspordi kaalukaimas klassis sportvibulaskmises jäid Viljandi noored koduväljakul koguni tiitlita. Medaleid jagus neile kolm: Laura Tukk sai naisjuunioride arvestuses hõbeda ning Maarjo Rösler meesjuunioride ja Rimo Bachmann noorte arvestuses pronksi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles