Ehitusjuhil algab päris esimene teatrijuhi aasta

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolm ja pool aastat on Kristiina Alliksaar tegelnud Viljandi teatrimaja uueks loomisega. Nüüd algab esimene täishooaeg, kui tal tuleb hoolitseda selle eest, et publik tahaks teatrisse tagasi tulla.
Kolm ja pool aastat on Kristiina Alliksaar tegelnud Viljandi teatrimaja uueks loomisega. Nüüd algab esimene täishooaeg, kui tal tuleb hoolitseda selle eest, et publik tahaks teatrisse tagasi tulla. Foto: Elmo Riig

Kolm ja pool aastat Ugala juhi ametis olnud Kristiina Alliksaarel algab esimene hooaeg, kui ta ei pea kogu aeg tegelema ehitusega. Endiselt tuleb aga uut maja tundma õppida ja hoolitseda selle eest, et publik tahaks Ugalasse tulla.

Oma ametiaja jooksul on Alliksaarel tulnud kolida, ehitada ajutine teatrisaal, osaleda vana teatrimaja renoveerimisel ning jälle kolida. Tegelikult pole märtsis vastuvõetud maja seniajani päris valmis, aga teatri tegevust mõni lõpetamata töö ei sega.

Praegu peab Alliksaar keskenduma hooaja avamisele, mis omal moel sai alguse juba läinud pühapäeval, kui teatri fuajees peeti täikat, ja kulmineerub selle nädala lõpus esimeste esietendustega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles