Politsei otsib taksojuhti

Hans Väre
, Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Heinsoo
Jüri Heinsoo Foto: Politsei

Viljandi politsei teeb kindlaks 1962. aastal sündinud Jüri Heinsoo asukohta.


Pühapäeval kella 21 paiku võttis ta Viljandi bussijaama parklas sinisele taksole Škoda Superb registreerimisnumbriga 548 MDL kaks meest. Sellest ajast peale pole temaga ühendust saadud.

Lõuna Ringkonnaprokuratuuri ringkonnaprokurör Marja-Liina Talimaa ütles, et kriminaalmenetlust alustati karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb tapmist. «Rõhutan, et praegu olemasolevatel andmetel pole meil alust väita, et tegemist on tapmisega, kuid me peame kontrollima kõiki versioone,» lisas prokurör. «Antud hetkel on meil väga vähe infot, seepärast edastasime avalikkusele abipalve.»

Jüri Heinsool oli kadumise ajal seljas khakivärvi lühikeste käistega T-särk, jalas musta värvi riidest vaba aja püksid ja mustad lahtise kannaga kingad.

Kell 23.09 tankis sama takso Viljandis Favora tanklas bensiini ja lahkus selle eest tasumata.

Politsei palub kõigil, kes teavad midagi Jüri Heinsoo või takso asukohast, teatada endast telefonil 433 8911, 433 8970 või 110.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles