Linn asus uue aasta kaasavat eelarvet korraldama

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel aastal tuleks linnal 30 000 euro eest korrastada Uueveski oru jalgteed, aga tööplaani selleks veel ei ole.
Sel aastal tuleks linnal 30 000 euro eest korrastada Uueveski oru jalgteed, aga tööplaani selleks veel ei ole. Foto: Marko Saarm / Sakala

Ehkki Viljandi linnavalitsusel ei ole veel selget plaani, kuidas teha valmis tänavuse aasta kaasava eelarve konkursi võitnud Uueveski jalgtee, tuleb järgmisel nädalal alustada juba järgmise aasta kaasava eelarve protsessi.

Praeguse plaani järgi tuleb 2018. aasta kaasava eelarve infopäev korraldada hiljemalt esmaspäeval, 18. septembril kell 17. Seejärel algab ideede kogumise aeg, mis kestab 16. oktoobrini.

6. novembriks peab linnavalitsuse komisjon, kuhu kuuluvad majandusameti juhataja, arenguspetsialist, hangete peaspetsialist, haridus- ja kultuuriameti juhataja, jurist, keskkonnaspetsialist, peaarhitekt ja ehituse peaspetsialist, korraldama ideede esmase analüüsi ja hindamise.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles