Ugala minifestivali avaüritusel läks kitsaks

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ugala avab oma 98. hooaja nädala kestva minifestivaliga, mis sai alguse möödunud pühapäeval peetud täikaga, kuhu oli kohale tulnud nii palju inimesi, et muidu avar fuajee jäi uudistajatele kitsaks.
Ugala avab oma 98. hooaja nädala kestva minifestivaliga, mis sai alguse möödunud pühapäeval peetud täikaga, kuhu oli kohale tulnud nii palju inimesi, et muidu avar fuajee jäi uudistajatele kitsaks. Foto: Elmo Riig

Ugala teater tähistab oma 98. hooaja avamist nädal kestva minifestivaliga, mis sai alguse möödunud pühapäeval teari fuajees korraldatud täikaga. Sellele tuli oodatust rohkem müüjaid ja ostjaid.

Ugala korraldusjuht Heigo Teder märkis, et esimese suurema täika Ugala seinte vahel võib arvata kordaläinuks. Ehkki registreerimisel anti müüjate arvuks ette 40, seadsid oma müügileti üles 55 kauplejat.

«Ei olnud südant ära öelda inimestele, kes end õigel ajal üles andsid. Kohale tuli ka vanema generatsiooni esindajaid, kes ei olnud suutelised internetis registreeruma. Võtsime ka nemad loomulikult vastu,» põhjendas Teder.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles