Gunnar Klettenberg tänavu maailmasarja punktidest suurt ei hooli

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile treenis ratsatalu pererahvas nooremaid hobuseid. Nagu ütles pereema Katri Klettenberg (vasakul), oli täiesti tavaline tööpäev.
Eile treenis ratsatalu pererahvas nooremaid hobuseid. Nagu ütles pereema Katri Klettenberg (vasakul), oli täiesti tavaline tööpäev. Foto: Madis Luik / Sakala

Ruudi-Jaani ratsatalus oli eile tavaline tööpäev: Gunnar ja Kertu Klettenberg olid noorte hobustega takistusrajal ning Katri Klettenberg oli neile abiks.

«Päris iga päev me ei hüppa, aga ikka võrdlemisi sageli – hobuseid on ju omajagu,» rääkis pereema Katri Klettenberg ning lisas, et tööpuudust majapidamises karta pole, küll aga on vajaka töökätest.

Eesti takistussõidu paremikku kuuluvatele Gunnar ja Kertu Klettenbergile on tänavune välisvõistluste hooaeg suures plaanis lõppenud. Läinud nädalal panid nad rahvusvahelisel mõõduvõtul «Jumping Tallinn 2017» sellele oma sõnul päris hea punkti, teenides eri sõitudes hulga auhinnalisi kohti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles