Abja ajaloolisse hoonesse tuleb turg

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abja vallavanem Peeter Rahnel ütles, et praegune müügiplats, mida inimesed kutsuvad turuks, seda nime tegelikult ei vääri. Et viga parandada, teeb vald Tiigi tänav 1 majja siseturu.
Abja vallavanem Peeter Rahnel ütles, et praegune müügiplats, mida inimesed kutsuvad turuks, seda nime tegelikult ei vääri. Et viga parandada, teeb vald Tiigi tänav 1 majja siseturu. Foto: Marko Saarm

​Aastaid on Abja-Paluojal müüjad turukaupa pakkunud Konsumi lähedal platsil, kuid täna ostab vald ära sealsamas lähedal asuva Tiigi 1 maja, et rajada sellesse päris turg.

Esmaspäeva ennelõunal, kui vihma hakkas sabistama, pakkisid kaks turumüüjat praegusel müügiplatsil oma asjad kaubikutesse ja sõitsid minema. Enne jõudsid nad avaldada ka arvamust valla plaani kohta teha Tiigi tänav 1 hoonesse siseturg. Nad ütlesid, et ei kavatse sinna müüma minna ja et see ei hakka toimima, sest Tõrvas oli olnud erakätes samasugune siseturg, aga see läks kinni. Oma nimesid nad öelda ei soovinud.

Kaupluse asemel

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles