Oma poe ees kukkumine tõi kaasa kaupluse sulgemise

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alasti mannekeenid, mida võis veel eile poe akendel näha, kaovad lähemal ajal. Poepidaja sõnul on asjad pakitud ja võtmed ootavad üleandmist.
Alasti mannekeenid, mida võis veel eile poe akendel näha, kaovad lähemal ajal. Poepidaja sõnul on asjad pakitud ja võtmed ootavad üleandmist. Foto: Elmo Riig

Viljandi kesklinnas Tartu tänaval kaks aastat tagasi uksed avanud taaskasutuskeskus Uuel Ringil kooris eelmisel nädalal mannekeenidel riided seljast ja sulges augusti viimasel päeval uksed, sest Tartus elav omanik peab äri asemel mõtlema oma tervisele.

Poodi pidanud Natalia Kitsing rääkis, et tal juhtus folgi ajal raske trauma: ta kukkus poe trepil nii õnnetult, et murdis jalaluu. Nüüdseks üle kuu aja kipsis olnud naist ootab ees operatsioon ning pärast seda veel paar kuud kipsis olemist koos taastusraviga. «Et ma elan Tartus, pole lihtsalt füüsiliselt võimalik Viljandis poodi pidada,» lausus ta. 

Raivo Riisalt ruume rentinud Natalia Kitsing rääkis, et kasutatud riidepoe pidamine kui tegevus meeldib talle väga ja vahepeal on ta kaalunud mõtet samasugune äri Tartus avada, sest seal on kliente rohkem, aga praegu on mõtted tervise kordasaamise juures. Viljandist poleks ta oma sõnul nii kiiresti lahkunud, kui ta poleks kukkunud. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles