Pärnumaal selgusid golfimeistrid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa tänavuste golfimeistrivõistluste esikolmikusse jõudnud mängijad (vasakult) Vahur Roht, Reevo Kirna, Joel Adul, Anete Liis Adul, Anne Kilk ja Ene Anton.
Viljandimaa tänavuste golfimeistrivõistluste esikolmikusse jõudnud mängijad (vasakult) Vahur Roht, Reevo Kirna, Joel Adul, Anete Liis Adul, Anne Kilk ja Ene Anton. Foto: Ivo Kraus

Laupäeval selgitati Valgeranna golfiväljakul Viljandimaa golfimeistreid. Naiste arvestuses võitis 77 löögiga Anete Liis Adul ja meeste arvestuses 78 löögiga Joel Adul.

Naiste konkurentsis järgnesid võitjale Anne Kilk 125 ja Ene Anton 128 löögiga. Meestest oli teine Reevo Kirna 93 ja kolmas Vahur Roht 94 löögiga.

Viljandimaa meistrivõistlusi peeti juba teist aastat koos Pärnumaa meistrivõistlustega ning teoks sai ka sõbralik maakondade mõõduvõtt, kus Viljandimaal tuli teist korda tunnistada naabri paremust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles