Inimese surnuks peksnud mees läks pussitamise eest vangi

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

2008. aastal inimese surnuks peksnud mees ründas kaks aastat tagasi Viljandis noaga inimest ja tekitas talle eluohtlikke vigastusi. Nüüd jõustus kohtuotsus, mis saatis ründaja seitsmeks ja pooleks aastaks vanglasse.

44-aastane Urmas Merida tungis 2015. aasta 11. juulil Viljandis Riia maantee korteris kallale endast kümme aastat nooremale mehele ning lõi teda noaga mitu korda eri kehapiirkondadesse. Ohver viidi eluohtlike vigastustega haiglasse, kus ta taastus.

Augusti lõpus jõustus Tartu maakohtu 6. aprillil tehtud otsus, millega tunnistati Merida süüdi raske tervisekahjustuse tekitamises ning mõisteti talle seitsme aasta ja kuue kuu pikkune vangistus. Tartu ringkonnakohus jättis 2. juunil maakohtu otsuse muutmata ning see jõustus nüüd, sest riigikohus ei võtnud süüdistatava kaitsja kaebust menetlusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles