Uues kunstide keskuses saab tiivustada iha ja taltsutada viha

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avamisel kordasid kultuuriakadeemia teatrikunsti 12. lennu üliõpilased umbes paarsada korda «Toomemäel on nüüd kunstide keskus, tulge õppima kunste Toomemäele …» nii et vähemasti kohalviibinutel oli täiesti selge, millega tegemist. Lähemad paar nädalat näitavad, kui paljusid tudengeid see köidab.
Avamisel kordasid kultuuriakadeemia teatrikunsti 12. lennu üliõpilased umbes paarsada korda «Toomemäel on nüüd kunstide keskus, tulge õppima kunste Toomemäele …» nii et vähemasti kohalviibinutel oli täiesti selge, millega tegemist. Lähemad paar nädalat näitavad, kui paljusid tudengeid see köidab. Foto: Marko Saarm / Sakala

Tartu ülikooli vanas anatoomikumis Toomemäel alustas tööd Viljandi kultuuriakadeemia juhitav kunstide keskus.

Ülikooli humanitaarteaduste ja kunstide valdkonna dekaan Margit Sutrop kinnitas esmaspäeval keskust avades, et kunstiõppe koondumine loodavasse keskusesse on tähtis samm humanitaarteaduste ja kunstide valdkonna seesmise tööjaotuse korraldamises ning ühtlasi avas see Viljandi kultuuriakadeemiale ukse Tartusse.

Hea uudis

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles