Kõige rohkem tuli noortekeskuse avapäevale tõukerattureid

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorsootöö koordinaator Ege Enok märkis, et tõukerattatrennid on lennukitehases väga menukad. Ilmselt seetõttu oli ka Viljandi avatud noortetoa avamisele tulnud kõige rohkem just tõukerattureid.
Noorsootöö koordinaator Ege Enok märkis, et tõukerattatrennid on lennukitehases väga menukad. Ilmselt seetõttu oli ka Viljandi avatud noortetoa avamisele tulnud kõige rohkem just tõukerattureid. Foto: Marko Saarm

​Laupäeval avati Viljandi avatud noortetuba. Et ekstreemspordihuvilised ei olnud sisepargis kolm kuud treenida saanud, oli park tõukeratturitest pungil. Palju huvilisi meelitas kohale ka tuntud tõukeratturite kamp KeerdTrepp, kes avapäeval külla tuli. 

Noortekeskus läks suvepuhkusele 1. juunil, kuid see ei tähendanud noorsootöö koordinaator Ege Enoki sõnul seda, et suvel miskit ei tehtud. «Meil olid suve noortekad, aga need sõltusid muidugi ilmast.»

Pidulik avamispäev on lennukitehase noortekeskuses tavapärane, näiteks möödunud aastal esinesid noortebändid. «Kuna meie meeskond on olnud aasta aega koos tööl ja mul on väga hea meel, et saame selle meeskonnaga ka jätkata, siis mõtlesime, et teeme avamise natuke suuremalt,» ütles Enok.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles