Uhiuue kettagolfipargi esivõistluse osalejate arv küündis maksimumini

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saarepeedi kettagolfiraja norm on teha 56 viset. Selle raja rekord kuulub professionaalsele mängijale Kristo Mikkorile, kes on läbinud raja miinus 16 viskega ehk sooritanud 18 raja läbimisel 40 viset. Mikkor võitis avavõistluse miinus 11 ehk 45 viskega.
Saarepeedi kettagolfiraja norm on teha 56 viset. Selle raja rekord kuulub professionaalsele mängijale Kristo Mikkorile, kes on läbinud raja miinus 16 viskega ehk sooritanud 18 raja läbimisel 40 viset. Mikkor võitis avavõistluse miinus 11 ehk 45 viskega. Foto: Marko Saarm

​Laupäeval avati Saarepeedil kettagolfipark ning avamisvõistlusest võttis osa 90 huvilist, mis on ühtlasi selle 18-rajalise pargi mahutavuse ülempiir.

Kettagolfiklubi Viljandi Ketas eestvedaja Martti Ojamaa märkis, et kohale tuli oodatust rohkem osalejaid. Ta selgitas, et igalt rajalt saab võistlust alustada viis mängijat ja seega on Saarepeedi pargi maksimaalne osalejate arv võistlusel 90.

«Hea tava on see, et võistlusele tuleb nii palju inimesi, et ühelt rajalt alustab neli mängijat, aga kuna täna oli nii palju soovijaid, siis saatsime ühele rajale võistlema viis inimest ehk maksimumi,» ütles Ojamaa. Seni on Viljandi kettagolfi võistluste rekordosalejate arv jäänud 120 piiri juurde.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles