Karjääri kaldaid katab prügi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prügikonteineris kuhjuv ning selle ümber laokil olev sodi on maanteeameti ametniku sõnul sinna hiljuti toodud ning amet lubas selle esimesel võimalusel ära viia.
Prügikonteineris kuhjuv ning selle ümber laokil olev sodi on maanteeameti ametniku sõnul sinna hiljuti toodud ning amet lubas selle esimesel võimalusel ära viia. Foto: Taavi Purtsak

​Suvel Ahimäe karjääris käinud või sealt läbisõitnud on endast maha jätnud hulga prügi, mis katab kihina kaldapealset ja prügikonteineri ümbrust, prahti vedeleb ka isetehtud lõkkeplatside läheduses. 

Seda, et prügistamisega on tõsine probleem, möönis ka maanteeameti teemaa osakonna karjääride juhtivinsener Silja Jaska. «Ette võetud on nii palju, et paigaldatud on taas märgid, et prügi mahaviskamine on keelatud, kuid leidub neid, kes märke lugeda ei oska või loodust hoida ei taha,» ütles ta. «See teeb kurvaks.»

See on ohuala

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles