Kõige rohkem tuli noortekeskuse avapäevale tõukerattureid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna päeval avati Viljandi Avatud Noortetuba. Kuna ekstreemspordihuvilised ei olnud sisepargis kolm kuud treenida saanud, oli park tõukeratturitest pungil.

Noortekesus läks suvepuhkusele 1. juunil, kuid see ei tähendanud noorsootöö koordinaator Ege Enoki sõnul seda, et suvel miskit ei tehtud. «Meil olid suve noortekad, aga need sõltusid muidugi ilmast.»

Suurem avamispäev on Lennukitehase noortekeskuses aga tavapärane. Möödunud aastal avati see näiteks koos noortebändidega. «Kuna meie meeskond on aasta aega olnud koos tööl ja mul on väga hea meel, et saame selle meeskonnaga ka jätkata, siis mõtlesime, et teeme avamise natuke suuremalt,» ütles Enok.

Uueks hooajaks on noorsootöö koordinaatoril muidugi mitmeid ideid, kuid tema peamine eesmärk on mitte korraldada sündmuseid sündmuste pärast, vaid pigem minna nendega sisulisemaks.

Kui möödunud hooajal leidis korra kuus aset üritustesari «Ajuvaba reede», siis tänavu asendub see sarjaga «Tuuni oma...». «Näiteks septembris leiab aset «Tuuni oma keha», kus räägitakse füüsilisest liikumisest,» märkis Enok.

Loodetavasti jätkuvad noortekeskuses ka menukaks saanud tõukerattatrennid. «Treeningutele on väga suur nõudlus, aga juhendaja leidmine on keeruline, sest praegune treener Deeno Lippand on kaitseväes,» selgitas Enok. «Aga on variant, et treeninguid hakkab läbi viima Erik Metsoja.»

Tegevust jätkab ka bmx-i kool, kuid senise treeneri Alo Aasmäe sõnul hakkab treeninguid läbi viima Kaspar Laanisto. «Ekstreemsport on noorte jaoks väga oluline teema,» kinnitas Enok.

Noortekeskusesse leiab tee keskmiselt kolmkümmend noort päevas, mis on Enoki sõnul täitsa hea tulemus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles