Kärstna lapsed said nõiamaja ja röövlilaeva

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehkki atraktsioonide avamise puhul pakuti ka kooki, ei olnud mudilastel mahti süüa, esmalt tõttasid nad ikka uusi asju uudistama ja järele proovima.
Ehkki atraktsioonide avamise puhul pakuti ka kooki, ei olnud mudilastel mahti süüa, esmalt tõttasid nad ikka uusi asju uudistama ja järele proovima. Foto: Alar Karu

​Tarvastu lasteaia Kärstna rühma 16 lapsel oli 1. septembril rõõmus päev, sest nad said endale mängimiseks röövlilaeva, nõiamaja ja paviljoni. 

«Lastele olid röövlilaev ja nõiamaja tõeliseks magnetiks. Nad tõttasid kohe nendele ronima, neil ei olnud mahti isegi kooki süüa,» pajatas Tarvastu vallavanem Alar Karu. «Naersime, et ega kaugelt vaadates röövlilaeva lipp Tarvastu valla omast palju erinegi,» ütles ta. 

Nõiamajale leiti tore koht tänu sellele, et hiljuti langetati mõisapargis suur puu, millest jäi maha kõrge känd. Tarvastu lasteaia direktor Tiiu Rõõm avaldas lootust, et kui mudilased saavad praegu vahvas paigas nõidu ja röövleid mängida, siis täiskasvanuna ei hakka nad vast neid rolle täitma. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles