Nooruke hunt uudistas taluhoovis

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Ojaloo pildistas oma koduaias hunti ning mõni on looma pildi põhjal šaakaliks pidanud, kuid ta kinnitab, et kaamera ette jäi kindlasti võsavillem, sest šaakal on palju nirum.
Kati Ojaloo pildistas oma koduaias hunti ning mõni on looma pildi põhjal šaakaliks pidanud, kuid ta kinnitab, et kaamera ette jäi kindlasti võsavillem, sest šaakal on palju nirum. Foto: Kati Ojaloo

​Möödunud esmaspäeval enne treeningule sõitmist märkas Kati Ojaloo oma kodutalu hoovis üht looma. Olendit silmitsema jäädes sai ta aru, et see on hunt. 

«Läksin garaaži ust lukku panema ja kui ma keerasin, siis 25 meetri kaugusel minust oli hunt,» lausus ta. Selleks hetkeks oli Ojaloo kõik asjad autosse pannud ning käes olid vaid garaaži võti ja telefon. Hunt nägi nooruke välja ja Ojaloo teadis, et praegu on aeg, mil emad õpetavad hundikutsikaid murdma, ning vaatas esimese hooga kohe selja taha, ega seal karja varitsemas ole. «Ei olnud midagi,» tähendas ta ja lisas, et hunt lihtsalt vaatas teda. 

Jooksis ära 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles