Karksi valla ettevõtte sünnipäevalised tegid kingituseks heateo

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puidukoda tähistas sünnipäeva annetusega Lastefondile.
Puidukoda tähistas sünnipäeva annetusega Lastefondile. Foto: Peeter Kümmel

Läinud nädalal tähistas oma 20. aastapäeva Karksi-Nuias tegutsev höövlitööstusettevõte Puidukoda, kelle juhid palusid peole kutsutud klientidel ja partneritel teha kingituse asemel annetus Tartu ülikooli kliinikumi Lastefondile, et toetada ravitoidusegusid vajavaid lapsi. Annetusi kogunes 6204 euro eest.

Idee siduda juubeliüritus heategevusega sai Puidukoja müügiassistendi Mari Kattago sõnul alguse koostööst Üleannetuse kampaania ajal, mil Lastefond pöördus ettevõtte poole palvega perepäevade tarbeks puitmaterjali annetada. «Leidsime, et tavapäraste piltide, raamatute ja pudelite asemel võiks juubelikingitustel olla olulisem eesmärk,» rääkis Kattago.

Üritusel osales 135 inimest 15 riigist. Kattago sõnu uurisid väljastpoolt Eestit tulnud külalised Lastefondi kohta ning olid meeldivalt üllatunud, et siin on olemas selline sihtotstarbeline fond. «Eestlastest külalistele oli Lastefond tuttav ning nii hea kingiidee pälvis kiidusõnu,» lausus ettevõtte müügiassistent.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles