Toomas Vool võitis rahvusvahelise noortetuuri

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Vool teenis Leedus noorte velotuuril esikoha. Pilt on tehtud tänavuste Eesti meistrivõistluste grupisõidu finišis, kus ta samuti võis käed võidukalt taeva poole tõsta.
Toomas Vool teenis Leedus noorte velotuuril esikoha. Pilt on tehtud tänavuste Eesti meistrivõistluste grupisõidu finišis, kus ta samuti võis käed võidukalt taeva poole tõsta. Foto: Erakogu

Reedest pühapäevani Leedus asetleidnud rahvusvahelisel 16-aastaste jalgratturite velotuuril «Utena 2017» saavutas esikoha Viljandi rattaklubi noormees Toomas Vool.

Tuuril sõideti kolme päevaga neli etappi. Eesti tänavune noorte grupisõidu meister Toomas Vool võitis teise etapi ja oli kahel etapil teine. Aktiivselt ja targalt sõitnud noor viljandlane sai lisaks tuurivõidule ka aktiivseima ratturi särgi.  

Viljandi rattaklubi treener Marek Johanson andis teada, et nädalavahetusel Leedus teenitud esikoht oli noormehele nädala jooksul kolmas. «Võttis ta ju võidu Võru rattarallil noortesõidus ja Rõuge rattamaratonil, kus oli põhidistantsil parim M-16 klassi rattur.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles